Meteo. 5 aprilie 2018

Embed:

Mâine, se anunţă a fi o zi, cel puţin, la fel de frumoasă precum cea de astăzi. Ne vom bucura, în continuare, de vreme caldă şi însorită. Vântul va sufla moderat, iar presiunea atmosferică va fi normală.

În nordul ţării, la Briceni şi Soroca, maxima va constitui 19 grade, iar la Bălţi, tocmai 21.

Tot atâtea grade vor fi şi la Orhei, în timp ce la Ungheni se vor înregistra până la 22 de grade, la Tiraspol până la 19, iar la Hânceşti, până la 20 de grade. Şi asta la umbră, ceea ce înseamnă că la soare va fi şi mai cald.

În mod mai puţin obişnuit, în localităţile din sud, mâine, nu va fi mai cald decât în restul ţării, ba chiar din potrivă. La Căuşeni, mercurul din termometre nu va urca mai sus de 17 grade. Între timp, la Comrat se anunţă 20, iar la Cahul 19 grade.

De vreme frumoasă ne vom bucura, mâine, şi în Capitală, unde vom avea în jur de 20 de grade. Noaptea, în ţară, se aşteaptă între 4 şi 9 grade.

Vineri, vremea se strică şi sunt posibile ploi slabe, dar, în weekend, soarele va reveni pe poziţii. Maximele vor oscila între 17 şi 20 de grade, iar minimele nu vor coborî sub 4 grade.

Lasă un comentariu