Milionari peste noapte. Un britanic şi o femeie din SUA au câştigat la loto sume pe care nici nu le-au visat

Embed:

Un şofer de taxi din Marea Britanie a câştigat peste 24 de milioane de lire sterline la loterie, ceea ce este echivalentul a 27 de milioane de euro. Prima sa dorinţă e să îşi cumpere un Ferrari. Şi, evident, să nu se mai ducă la serviciu.

Amo Riselli din orasul englez Gloucestera aflat cu stupoare că a devenit milionar peste noapte. A cumpărat un bilet şi a verificat numerele, dar nu cu mare atenţie. A văzut că are 5 numere corecte din 6 şi numărul bonus, ceea ce îi asigura un câştig de 240 de mii de lire, la categoria a doua. Doar după ce a vorbit cu fratele său, a înţeles că era vorba de mult mai mulţi bani. 

Bărbatul a renunţat imediat la slujba pe care o avea.

Pe lângă Ferrari, Amo vrea să-şi cumpere o casă nouă şi să aibă grijă de familie. Bărbatul este văduv de patru ani. El are 5 copii şi 9 nepoţi.

Noroc cu carul şi pentru o femeie din Statele Unite. Ea a câştigat la loterie cinci milioane de dolari cu un bilet pe care iniţial nici măcar nu a vrut să-l cumpere. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 46 de ani, din statul american New Jersey.

Oksana Zaharov susţine că, din greşeală, vânzătorul de la un magazin din Manhattan i-a oferit un bilet în valoare de zece dolari în locul unuia de un dolar. Ea a mai adăugat că era supărată că a cheltuit pentru el mai mult decât şi-a dorit. Timp de câteva săptămâni, femeia a folosit biletul pe post de semn de carte şi abia după asta a decis să-l răzuiască.

Marea câştigătoare susţine că îşi va cheltui premiul pentru studiile copiilor săi, dar şi pentru o vacanţă mult visată în Bahamas.

Lasă un comentariu