Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan: Cu cât mai înaltă este funcţia şoferului în stare de ebrietate, cu atât trebuie să fie şi mai dură pedeapsa acestuia

Embed:

Funcţionarii trebuie pedepsiţi mai dur decât oamenii simpli, atunci când încalcă Regulamentul circulaţiei rutiere. De această părere este ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, care a participat aseară la emisiunea Replica de la Prime.

"Noi am început de la Ministerul de Interne şi au angajaţii noştri de poliţie şi atunci când cineva se prezintă cu o legitimaţie este un funcţionar el va fi pedepsit şi mai dur decât oamenii simpli. Cu cât mai înaltă este funcţia şoferului în stare de ebrietate cu atât trebuie să fie şi mai dură", a spus ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

Ministrul de Interne afirmă că sunt necesare măsuri drastice împotriva consumului excesiv de alcool.

"80 de procente din violuri, omoruri au fost săvârşite în stare de ebrietate. Această problemă a alcoolului trebuie rezolvată. Schimbarea politicii în domeniul alcoolului va rezolva din aceste probleme", a afirmat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

Lasă un comentariu