MIRACOL în Franţa. O călugăriţă țintuită într-un scaun cu rotile, s-a vindecat, după ce s-a rugat la celebrul loc de pelerinaj de la Lourdes

Embed:

Încă un miracol a fost înregistrat la celebrul loc de pelerinaj din localitatea franceză Lourdes. O călugăriţă care avea probleme la coloana vertebrală şi, timp de câteva decenii, s-a deplasat într-un scaun cu rotile s-a vindecat după ce a mers acolo să se roage. Comitetul Medical Internaţional de la Lourdes a confirmat minunea, după 10 ani de analize, studii şi teste medicale.

Bernadette Moriau spune că a avut probleme de sănătate încă de la naştere, iar, în timp, acestea s-au agravat până când nu s-a mai putut deplasa de sine stătător. Femeia a fost operată de două ori, fără succes, iar, în 1980, medicii au declarat-o invalidă. Pentru a putea suporta durerile cumplite de spate, călugăriţa îşi administra morfină şi purta un neurostimulator.

A trăit aşa până în anul 2008, când a mers în pelerinaj la Lourdes, un loc sfânt pentru catolici. Bernadette Moriau susţine că a auzit atunci o voce care îi spunea să renunţe la dispozitivele de mers.

Spre surprinderea mea, când mi-am dat jos corsetul şi atelele, piciorul mi s-a îndreptat şi m-am putut deplasa fără să mă doară, a spus călugărița Bernadette Moriau.

Călugăriţa a renunţat la scaunul cu rotile şi la morfină, iar controalele medicale au confirmat că nu mai avea probleme la coloană. Experţii Biroului de Observaţii Medicale de la Lourdes au consultat-o timp de 10 ani şi au stabilit că vindecarea ei nu are o explicaţie medicală.

Eu sunt aceeaşi. Nu am niciun merit. Nu sunt o vedetă, sunt tot o călugăriţă. Aşa cum spunea şi Bernadette, fetiţa martoră a apariţiei Fecioarei Maria la Lourdes, sunt aici ca să vă mărturisesc, nu ca să vă fac să credeţi, a mai adăugat călugărița Bernadette Moriau.

Episcopul de Beauvais, Jacques-Benoit Gonnin, a declarat că vindecarea călugăriţei este un miracol. Oraşul Lourdes a devenit loc de pelerinaj în anul 1858, după ce Fecioara Maria i s-a arătat unei fetiţe, la fel pe nume Bernadette. De atunci, milioane de catolici vin aici anula ca să se roage pentru sănătate.

Vindecarea călugăriţei franceze este cel de-al 70-lea miracol confirmat ca urmare a intervenţiei divine la Lourdes.

Lasă un comentariu