Mişcarea Populară Antimafie acuză partidele de opoziţie

Mișcarea Populară Antimafie acuză partidele de opoziție că se ascund în spatele organizațiilor neguvernamentale urmărind interese obscure. Așa-zisa opoziție face jocul unor actori din umbră, care au reglări de conturi cu Vlad Plahotniuc, iar problemele adevărate ale țării nu au nicio legătură cu această farsă, a declarat, astăzi, vicepreședintele mișcării Antimafie, Daniela Bodrug. 

"Partidele din așa-zisa opoziție și societatea civilă au folosit cetățenii în lupta lor politico-mafiotă și nu mai există nicio îndoială că partidul de la guvernare și partidele din așa-zisa opoziție sub acoperirea societății civile sunt o apă și un pământ. Maia Sandu, concluzia este, nu este un om liber și pașii acestui partid sunt supravegheați și sunt dictați de nimeni altul decât Vlad Filat și partidul PLDM", a spus vicepreşedintele Mișcarea Populară "Antimafie", Daniela Bodrug.

Daniela Bodrug a mai spus că cetățenii care au venit, duminică, în fața Parlamentului au fost atrași, fără să știe, într-o luptă politico-mafiotă.

De cealaltă parte, Maia Sandu, liderul partidului Acțiune și Solidaritate neagă acuzațiile.

"Marea majoritatea a oamenilor care au venit la acest protest, oameni care își doresc o guvernare corectă și transparentă în interesul cetățenilor. Numărul de oameni care au reușit să ajungă la protest, numărul acestor oameni a fost destul de mare și mesajul lor a fost auzit", a comentat liderul PAS, Maia Sandu.

Potrivit poliției, la mitingul de duminică au participat aproximativ două mii de oameni, în timp ce organizatorii operează cu cifre de câteva ori mai mari.

Lasă un comentariu