Misiune dificilă. Sheriff Tiraspol o va întâlni mâine pe Lokomotiv Moscova

Embed:

Misiune dificilă pentru campioana Moldovei în grupele Ligii Europa. Sheriff va întâlni joi, în direct, la Canal 3, o echipă care are un lot estimat la 60 de milioane de euro. Lokomotiv Moscova se poate lăuda cu jucători care au trecut pe la echipe ca Manchester City şi Shalke 04 sau care au devenit campioni europeni.

Lokomotiv Moscova este cel mai redutabil adversar pe care îl va întâlni Sheriff în ultimii patru ani.

Echipa din Rusia are un lot ce valorează aproximativ 60 de milioane de euro.

Cel mai scump, dar şi cel mai celebru jucător din lot este Eder, care a marcat golul victoriei pentru Portugalia în finala Campionatului European de anul trecut.

O alta vedetă din gruparea moscovită este croatul Vedran Corluka, care a evoluat pentru echipe ca Manchester City, Tottenham şi Bayer Leverkusen.

Un alt jucator cu un cv important este Jefferson Farfan. Atacantul din Peru a fost de patru ori campion al Olandei cu Eindhoven şi a jucat 8 sezoane la Schalke 04.

Dintre fotbaliştii ruşi din lotul lui Lokomotiv cel mai cunoscut este Dmitrii Tarasov, care a devenit celebru mai mult prin viaţa extrasportivă. El a fost căsătorit cu prezentatoarea TV, Olga Buzova. Cei doi au divorţat după o căsnicie de cinci ani, după ce Tarasov a înşelat-o pe Buzova cu modelul Anastasia Kostenko.

La începutul acestui an, Tarasov a fost implicat într-un alt scandal. După meciul de la Istanbul cu Fenerbahce, mijlocaşul şi-a dat jos tricoul şi a defilat cu unul pe care era scris: "Cel mai amabil preşedinte este Putin", într-o perioadă în care relaţiile diplomatice dintre Rusia şi Turcia erau mai mult decât tensionate. Pentru acest gest, Tarasov a fost amendat cu 25 de milioane de ruble.

Mâine, Sheriff poate da marea lovitura în meciul cu vedetele lui Lokomotiv Moscova. Superduelul de la Tiraspol va fi transmis de Canal 3 de la ora 22:00.

Lasă un comentariu