MOARTE MISTERIOASĂ la Cimișlia. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un lan

Embed:

Descoperire macabră într-un lan de la marginea satului Albina din raionul Cimişlia. Cadavrul unui localnic, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit, ieri, în preajma unei păduri, împreună cu o puşcă de vânătoare.

Potrivit poliţiei, bărbatul a fost împuşcat în cap, însă, deocamdată, nu se cunoaşte dacă este vorba despre o crimă, un suicid sau un accident.

Sătenii din Albina spun că au auzit, ieri, în jurul orei 16:00, o împuşcătură, iar ceva mai târziu, câţiva localnici l-au găsit pe bărbat fără suflare. Ei l-au anunţat imediat pe primarul localităţii, care a alertat poliţia.

"Deplasându-se la faţa locului, poliţia a stabilit că acesta avea o plagă prin împuşcătură în regiunea capului, iar alături de acesta se afla o armă de vânătoare. Pe cazul dat a fost intentat un dosar penal în cadrul căruia se stabilesc alte circumstanţe", a menționat ofiţerul de presă, IP Cimişlia, Tatiana Solotcaia.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul nu avea permis de port-armă. Chiar şi aşa, localnicii afirmă că acesta era un vânător împătimit.

În urma acestei descoperiri macabre, toţi vânătorii din sat au fost chemaţi la poliţie, pentru ca să le fie verificate armele.

În urma acestei descoperiri macabre, toţi vânătorii din sat au fost chemaţi la poliţie, pentru ca să le fie verificate armele. 

Bărbatul era divorţat şi locuia singur de mai mulţi ani. Poliţia din Cimişlia a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care acesta a decedat.

Lasă un comentariu