Moldova Business Week 2017. La eveniment sunt aşteptaţi peste o mie de antreprenori

Embed:

Antreprenorii din țară și din străinătate sunt așteptați, mâine, la cel mai important eveniment economic al anului "Moldova Business Week 2017".

Printre invitații speciali ai forumului se numără premierul Ucrainei, Vladimir Groisman.

Participanţii vor discuta despre tendinţele din domeniul investițional.

"Vor fi organizate peste 30 de reuniuni cu oameni de afaceri, cu reprezentanți a diferitor instituții guvernamentale dar și autorități locale pe trei dimensiuni de bază: investiții, promovarea exporturilor, dar și o platformă de comunicare între business cu business", a afirmat ministrul Economiei şi Infrastructurii, Octavian Calmîc.

La eveniment sunt așteptați aproximativ o mie de participanți din 20 de țări. În prima zi, oamenii de afaceri vor discuta despre climatul investițional și de afaceri din ţara noastră, iar, miercuri, va fi organizat forumul moldo-italian.

Tot atunci, va fi lansat şi proiectul "Platforma online - produsele eco Moldova", care are drept scop promovarea produselor ecologice.

Un alt forum de pe agenda evenimentului este cel al Exportatorilor, unde antreprenorii locali vor afla despre noi piețe. "Moldova Business Week 2017" este la a patra ediție. 

Lasă un comentariu