Moldova, codaşă. Naţionala noastră de fotbal, ultima în grupă pentru CM 2018

Embed:

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Ciobanu a calificat evoluţia naţionalei Moldovei în preliminariile Campionatului Mondial din 2018 drept una nesatisfăcătoare. Totuşi, Ciobanu recunoaşte că jocul moldovenilor s-a schimbat în bine.  

"Cred că rezultatul este unul negativ. Toată lumea asta ştie. Am terminat pe ultimul loc şi acest lucru nu se pune la îndoială. Pe de altă parte grupa a fost una foarte puternică cu echipe care ştiu să joace fotbal. Dar acesta e nivelul fotbalului nostru. Alţi fotbalişti noi nu avem. Aceştia sunt băieţii noştri", a spus preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

Chiar dacă s-a clasat pe ultimul loc în grupă, Ciobanu susţine că jocul naţionalei s-a schimbat spre bine.

"Ne pare bine că deja nu stăm doar în defensivă. Se văd ceva schimbări, dar şi băieţii trebuie să înţeleagă asta. Vreau să spun că nu rău am jucat. Psihologia asta a noastră trebuie de schimbat, dar trebuie de munci mult pentru că din cer nu o să cadă nimic", a afirmat preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

Pavel Ciobanu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţia apărută în presă despre o posibilă înlocuire a selecţionerului Igor Dobrovolski cu antrenorul Sheriff-ului, italianul Roberto Bordin.

"O să facem analiza meciurilor, o să vorbim şi cu fotbaliştii care fac parte din echipa naţională şi desigur o să luăm o decizie."Acum o să fie multe speculaţii şi vorbe până când nu se va decide dacă rămâne actualul antrenor sau va fi numit altul. Până când nu se instalează un nou antrenor s-au terminat vorbele. Desigur noi putem să schimbăm mulţi antrenori, dar totul depinde fotbaliştii care joacă în teren", a zis preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

Contractul lui Igor Dobrovolski cu FMF expiră pe 31 decembrie, iar contractul lui Bordini cu Sheriff este valabil până în 2018.

Lasă un comentariu