Moldova vs. Ţara Galilor. Galezii sunt pregătiţi de meciul cu tricolorii

Embed:

Emoţii mari înainte de meciul dintre Moldova şi Ţara Galilor din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Bătălia va începe în mai puţin de jumătate de oră, aşa că la Stadionul Zimbru din Capitală e mare agitaţie. 

Este mare nebunie şi aglomeraţie, aici, la poarta stadionului Zimbru.

Deşi meciul este programat pentru ora 21 şi 45 de minute, suporterii au început să vină încă de la ora 20, aşa că tribunele sunt deja aproape pline.

Printre spectatori sunt şi mulţi microbişti galezi, care au venit la Chişinău special pentru acest meci.

Trebuie să menţionez că absolut toate biletele au fost vândute cu mult timp înainte, iar cei care au lăsat acest lucru pe ultima sută de metri, vor putea privi partida doar la televizor.

Cu siguranţă, mulţi dintre cei care au cumpărat bilete, au venit ca să vadă vedeta serii. Este vorba despre unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din lume, Gareth Bale, atacantul de la Real Madrid, care este de şase ori mai scump decât tot lotul naţionalei Moldovei.

Celebrul fotbalist al Realului a cucerit, în acest an, Liga Campionilor, finala căreia a fost transmisă, în direct, de PRIME.

Jucătorii din Ţara Galilor au ajuns la Chişinău încă aseară, iar, astăzi, au susţinut o conferinţă de presă, la care au vorbit despre emoţiile dinaintea meciului.

Vedeta echipei Real Madrid, Gareth Bale, a fost achiziţionat, în 2013, de la Tottenham Hotspur pentru suma de 100 de milioane de euro. În total, lotul galezilor este cotat de site-urile de specialitate la aproape 200 de milioane de euro, de 15 ori mai mult decât echipa noastră.

Anul trecut, Moldova a fost învinsă de Ţara Galilor, cu scorul de 4 la 0, într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial. 

Lasă un comentariu