Moldoveanul călător

Alexandru Coica este îndrăgostit de călătorii și munceşte la o prestigioasă companie internaţională în Kuala Lumpur, Malaysia. La ai săi 32 de ani a vizitat peste 40 de ţări, practic de pe toate continentele.

Alexandru Coica, sau Sandu cum îi place să i se spună, trăieşte în Malaysia de mai mult de jumătate an. Aici l-a a adus dragostea pentru călătorii, dar şi ambiţia. Îi plăce să experimenteze şi se pare, Kuala Lumpur este exact locul potrivit.

Nu i-a fost deloc uşor, Malaysia este o ţară a contrastelor şi a trebuit să se obişnuiască mai intâi cu mâncarea lor condimentată, dar şi un mediu total diferit.

În Malaysia este manager pe relaţii externe, la o prestigioasă companie, iar serviciul pe care are îl poartă în toată lumea.

Traiul în Malaysia i-a dat şi câteva lecţii, pe care am putea şi noi să le învăţăm.

La ai săi 32 de ani a vizitat peste 40 de ţări şi a adunat în paşaport o mulţime de vize, care îi aduc aminte de locurile frumoase în care a fost.

Deşi a vizitat lumea întreagă, Sandu recomandă iubitorilor să înceapă călătoriile cu Moldova, care ar fi o necunoscută pentru noi.

Mai mult decât călătoriile îşi iubeşte familia. Nu scapă nici o ocazie să vină acasă să petreacă timpul cu cei dragi şi să guste din bucatele tradiţionale.

Deşi a rămas impresionat de ţările şi locurile pitoreşti pe care le-a vizitat îşi vede viitorul în Moldova. Ei, dar despre asta, vă povestim, atunci când mai vine Sandu pe acasă...

Lasă un comentariu