Ajung la uşă doar cu un singur click. Moldovenii cumpără pomeni de la magazinele online

Embed:

Tot mai mulţi moldoveni cumpără online bunuri pe care le vor da de pomană la Paştele Blajinilor. Oamenii spun că în aşa mod evită îmbulzeala din pieţe şi magazine, iar produsele ajung la uşa lor doar cu un singur click.   

Moldovenii cumpără online în această perioadă veselă, prosoape şi chiar colaci.

"De exemplu, oamenii cumpără astfel de căni. Una costă 20 de lei. Farfuriile costă în jur de 30 de lei bucata. Foarte bine se vând prosoapele. Nu sunt scumpe - 25, 28 de lei", a spus operatorul magazinului online, Roza Cernei.

Moldovenii cumpără şi alimente din magazinele virtuale.

"Vânzările au crescut cu aproximativ 40 de procente. Asortimentul de produse vândute s-a schimbat radical. Totul ce este necesar pentru masa de sărbătoare, dar şi căni, farfurii, prosoape, pe care le vor da de pomană la cimitir", a menționat directorul internet-magazin, Iurie Ganev.

Galina Cherdivar din Chişinău utilizează serviciile magazinului online o dată la trei, patru săptămâni. De dată aceasta femeia a cumpărat şi produse pe care le va da de pomană.

"Iată vedeţi, sunt prosoape, căni, farfurii, aşa câte oleacă de toate, o păsculiţă şi e convenabil nu te duci la piaţă să cauţi toate astea, dar iaca ţi le-au adus acasă şi pască este şi ouă şi vopsea. Tot ce ne trebuie la cimitir să ne ducem", a comentat clienta magazinului online, Galina Cherdivar.

Moldovenii au păreri împărţite despre această opţiune.

Termenul maxim de livrare a produselor cumpărate de la magazinele online din Chişinău este de două ore, iar livrarea costă 30 de lei. Serviciul este deocamdată disponibil doar în Capitală.

Lasă un comentariu