Moşi Crăciuni pe biciclete. Cicliştii le-au adus daruri familiilor nevoiașe și celor care au mulți copii

Embed:

Câteva familii nevoiaşe sau cu mulţi copii din Capitală vor avea parte de un Crăciun mai frumos. Acestea au primit produse pentru masa de sărbătoare, dulciuri şi haine pentru cei mici de la membrii Clubului Cicliștilor din Moldova.

Sportivii amatori au urcat, astăzi, pe biciclete pentru un scop caritabil.

Printre cei vizitaţi de Moşii pe biciclete s-au numărat şi soţii Pîslari, care cresc șapte copii, cel mai mic dintre care are un an și jumătate. Fraţii, care îl aşteaptă demult pe Moş Crăciun, le-au spus oaspeţilor poezii și au fost răsplătiţi cu dulciuri. 

"Pentru ei, e o bucurie foarte mare și de la dumneavoastră tot. Mulțumim mult pentru ajutorul pe care ni l-ați oferit", a spus beneficiara campaniei Inga Pîslari.

Cu daruri şi bună dispoziţie s-au ales şi fraţii Donţu. Cei cinci copii i-au sărit Moșului în brațe de cum l-au văzut la prag.

"Chiar mulțumim tuturor pentru cadouri, pentru darurile care ni le-au dat. Chiar ne-a prins foarte bine ajutorul vostru", a menționat beneficiarul campaniei, Vasile Donțu.

Cicliștii nu au uitat nici de vârstnicii care sunt singuri de sărbători. Ei au mers în vizită la o bătrână de 82 de ani, căreia i-au adus produse alimentare.

Clubul Cicliștilor organizează astfel de acţiuni în preajma Crăciunului pe stil vechi pentru al șaselea an. În această iarnă, ei planifică să meargă la peste 400 de familii nevoiașe din țară.

Lasă un comentariu