Motiv de bucurie pentru amatorii serialului "Viață Furată" de la Canal 2! Bahar a ajuns la Chișinău

Embed:

Vedeta serialului "Viaţă Furată", care seară de seară adună peste 200 de mii de telespectatori, a ajuns azi dimineaţă la Chişinău. Actriţa Ezgi Asaroglu a rămas încântată de ospitalitatea moldovenilor şi susţine că este nerăbdătoare să-şi cunoască fanii din Moldova. 

Actriţa a venit la Chişinău însoţită de propriul stilist. Vedeta s-a pregătit pentru vizita în Moldova şi a învăţat câteva cuvinte în limba română. 

Ezgi Asaroglu spune că este nerăbdătoare să-şi cunoască fanii.

"Mereu sunt încântată să cunosc oameni cu zâmbete pe buze. Timpul de afară este foarte frumos. Cunosc câte ceva despre Republica Moldova, dar sunt pentru prima dată aici. Cu siguranţă  voi avea parte de o experienţă nemaipomenită. Sunt fericită. Aştept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu fanii mei. Vreau să vă văd şi să facem cunoştiinţă", a spus actriţa Ezgi Asaroglu.

Ulterior, actriţa împreună cu echipa sa, a plecat la hotel unde a fost recunoscută de  câţiva cetăţeni turci, care nu au ezitat să facă poze cu Bahar. 

După prânz, vedeta serialului "Viaţă furată" a făcut o excursie prin beciurile de la Cricova. Ea a rămas impresionată de galerii. 

Mâine dimineața, Ezgi Asaroglu va fi oaspetele matinalului "PRIMA ORĂ" de la PRIME, după care va vizita studiourile Canal 2.

Marți seara, începând cu ora 17:00, admiratorii o pot vedea pe "Bahar" la centrul comercial Malldova. 

Lasă un comentariu