Năstase vrea o nouă criză. Liderul "DA" cere ca platforma de la Ţînţăreni să fie închisă

Embed:

Liderul Partidului "Demnitate şi Adevăr", Andrei Năstase, încearcă să convingă sătenii din Ţînţăreni să blocheze evacuarea gunoiului din Capitală. Iniţiativa îi nemulţumeşte pe locuitorii oraşului, care spun că Năstase ar vrea să provoace o nouă criză a deşeurilor.

Liderul Partidului "DA", Andrei Năstase, a criticat, recent, redeschiderea gropii de gunoi de la Țînțăreni. El încearcă să convingă sătenii să iasă în stradă ca să ceară demisia consilierilor locali, care au susţinut această decizie. Locuitorii Capitalei condamnă, însă, iniţiativa.

Între timp, lucrările de infrastructură la Ţînţăreni continuă. Drumurile centrale din sat au fost reparate aproape în totalitate.

De cele mai mari schimbări are parte grădiniţa din localitate. Curtea instituţiei este renovată pentru prima dată în ultimii 44 de ani.

Locuitorii din Ţînţăreni se bucură că satul lor este modernizat.

Problema deşeurilor din Capitală, de luna trecută, a fost soluţionată, după ce s-a implicat premierul Pavel Filip.

Localnicii de la Ţînţăreni au acceptat redeschiderea gropii de gunoi pe un termen de doi ani şi jumătate, cu şase luni de probă. În schimb, Primăria Chişinău a alocat aproape 40 de milioane de lei şi s-a angajat să construiască o staţie de epurare, să renoveze digul din localitate şi să efectueze mai multe proiecte de infrastructură. 

Lasă un comentariu