Natalia Cheptene prezintă o nouă emisiune la PRIME TV

Embed:

În această toamnă, PRIME TV le aduce mai multe surprize telespectatorilor. Un nou proiect grandios, realizat de jurnalista Natalia Cheptene, urmează să fie lansat, în scurt timp. Prezentatoarea a fost, în această dimineaţă, invitată în platoul colegilor de la "Prima Oră", unde a vorbit despre noua sa emisiune, fără a da, deocamdată, prea multe detalii.

"Nu este divertisment. Încerc să spun ceva, dar fără ca să spun prea multe. Eu sunt bilingvă și vreau să-i liniștesc pe viitorii mei invitați pentru că dacă va veni un vorbitor de rusă să știe că o să pot vorbi cu el în limba lui, deși proiectul este unul în limba română. Am filmat un teaser. Nu spunem prea multe. Va apărea în curând pe post", a spus jurnalista, Natalia Cheptene.

Jurnalista Natalia Cheptene a vorbit și despre emoțiile pe care le are la început de proiect. Ea a mărturisit că, deși, în trecut, și-a încercat forțele în alte domenii, televiziunea rămâne a fi marea ei pasiune. 

"Am înțeles că destinul mă aduce tot în platou. Este o perioadă de pregătire care întotdeauna e interesantă. Când se adună echipa, când îți cunoști colegii, când începe să se închege acest proiect, când tu de fapt ești acel om care îi dă suflet", a mai adăugat jurnalista, Natalia Cheptene.

Noul proiect urmează să apară în curând, așa că fiți cu ochii pe PRIME. 

Lasă un comentariu