Neagă acuzaţiile. Consilierul din Sîngera Ion Duca cere dezminţiri de la Ziarul de Gardă

Embed:

Consilierul local din Sîngera Ion Duca neagă că prin acţiunile sale l-ar fi determinat pe primarul oraşului, Mihail Lari, să se sinucidă. Alesul local a susţinut, astăzi, o conferinţă de presă, după ce numele lui a apărut într-un articol publicat de Ziarul de Gardă, privind ipotezele morţii suspecte ale edilului.

Pe 3 august, jurnaliştii de la Ziarul de Gardă au publicat un subiect amplu despre presupusele ipoteze privind moartea primarului Mihail Lari. În articol, consilierul local Ion Duca a fost prezentat ca fiind cel mai aprig contestatar al activităţii edilului.

"Este deschis un dosar penal pe cazul dat, dar vreau să vă informez cu certitudine că eu nu sunt vizat, nu am niciun statut pe cazul dat şi vreau să vă spun că în ziua dată nici nu am fost măcar în ţară", a afirmat consilierul local din Sîngera, Ion Duca.

Alesul local este indignat de contextul în care a fost menţionat numele său şi susţine că le va cere jurnaliştilor de la Ziarul de Gardă dezminţiri. Administrația publicaţiei nu a comentat declarațiile lui Ion Duca.  În articolul din Ziarul de Gardă, feciorii fostului primar spun că edilul ar fi devenit, în ultima perioadă, subiectul mai multor acuzaţii.

"Cineva a încercat şi încearcă în continuare să arunce mizerii şi toate prostiile, că ar fi luat aia şi ailaltă, toate sunt curate aberaţii. Pe aceste persoane, nu vreau să le dau numele, pe care toată localitatea le cunoaşte, eu nu le voi judeca", a comentat fiul fostului primar al oraşului Sîngera, Ştefan Lari.

"Glonţul nu a fost găsit, a fost găsit doar cartuşul", a specificat fiul fostului primar al oraşului Sîngera, Nichita Lari.

Mihail Lari a fost găsit împuşcat în cap pe 30 iulie, în curtea casei sale din Sîngera. Poliţia presupune că edilul s-ar fi sinucis.
 

Lasă un comentariu