Nisporeniul fără speranţe. Sheriff a învins cu 2:1 echipa Speranţa în Divizia Naţională

Embed:

Sheriff Tiraspol e în formă maximă înaintea meciului cu FC Zlin din Liga Europa, care va fi joi la Canal 3. Tiraspolenii au învins aseară cu 2 la 1 echipa Speranţa Nisporeni şi ocupă primul loc în Divizia Naţională.

Vitalie Damaşcan a înscris golul decisiv şi ocupă primul loc în clasamentul celor mai buni marcatori cu zece reuşite la activ.

Partida cu Speranţa Nisporeni a fost o repetiţie generală pentru Sheriff înaintea primului meci din faza grupelor Ligii Europa. Tiraspolenii au marcat ambele goluri în primele 24 de minute prin belgianul Ziguy Badibanga şi Vitalie Damaşcan.

Speranta a redus din handicap la sfârşitul primei reprize, după ce atacantul gazdelor Sergiu Plătică a profitat de greşeala fundaşului Petru Racu.

În repriza secundă gazdele au căutat cu disperare egalarea, însă Sheriff a rezistat şi a învins cu 2 la 1.

Antrenorul grupării din Nisporeni, Cristian Efros, care a venit la conferinţa de presă cu fiul său de doi ani, consideră că echipa sa nu a meritat să piardă partida cu tiraspolenii.

"Din păcate, am comis greşeli individuale în faza defensivă şi am fost taxaţi. Totodată, echipa a jucat cu entuziasm şi a creat multe ocazii de a marca în ambele reprize. Am fi putut înscrie şi al treilea gol", a spus antrenorul "Sheriff" Tiraspol, Roberto Bordin.

Sheriff este liderul clasamentului, având cu două puncte mai multe decât Milsami Orhei.

Joi, 14 septembrie, tiraspolenii vor juca în deplasare primul meci din grupele Ligii Europa cu formaţia cehă FC Zlin.

Partida va fi transmisă în direct la Canal 3 de la ora 20.00  În aceeaşi seară, de la ora 22:00, Canal 3 va difuza meciul Steaua Bucuresti - Viktoria Plzen. 

Lasă un comentariu