Nunta de vis

Mariajul peste hotare este o posibilitate uimitoare de a combina ceremonia de nuntă împreună cu luna de miere. Mai nou, acum şi agenţiile de turism oferă astfel de wedding tour-uri. 

Fiecare cuplu vrea să aibă o nuntă de vis, iar în ultimul timp nunţile moldovenilor peste hotare s-au cam răspândit. Pentru oficierea căsătoriei în străinătate trebuie pregătit un set de acte, care variază în funcţie de ţară. Ceva mai aproape de noi sunt litoralele din Grecia. Acolo puteţi da o nuntă asemeni celor din filme.

Italia face parte din categoria ţărilor care satisface orice mire şi mireasă mai capricioasă. Pentru o nuntă romantică puteţi alege Veneţia, pentru una religioasă este potrivit Vaticanul, iar dacă vă doriţi să predomine peisajele pitoreşti alegeţi Sicilia, Corsica şi nu doar.

Pentru cei care îşi doresc o nuntă urbană într-un anturaj arhitectural deosebit, atunci cu siguranţă vă este recomandată Spania sau mai bine zis Barcelona.

Nici destinaţiile exotice ca Bali, India, Maldive, Sri Lanka nu sunt exluse din listă.

Dacă pentru o nuntă acasă este nevoie de 2 zile, atunci pentru una peste hotare oaspeţii vor avea nevoie de un concediu mai mare. Preveniţii!

Vacanţă frumoasă şi casă de piatră!

Lasă un comentariu