O adolescentă de 17 ani a fost sechestrată cinci zile într-o saună din oraşul Teleneşti

Embed:

Ar fi ademenit o minoră de 17 ani şi ar fi ţinut-o forţat mai multe zile în cazangeria unei saune din oraşul Teleneşti. Poliţia a reţinut un bărbat de 45 de ani bănuit că ar fi sechestrat adolescenta în data de 3 ianuarie. Oamenii legii nu exclud nici versiunea conform căreia tânăra ar fi acceptat benevol să meargă cu individul, care a fost judecat anterior. 

Incidentul s-a produs în această saună din oraşul Teleneşti. Potrivit oamenilor legii, bărbatul care ar fi ţinut aici tânăra timp de câteva zile, muncea la saună. Bărbatul de 45 de ani ar fi ameninţat minora că se va răfui cu ea, dacă aceasta va încerca să fugă.

Individul a fost reţinut de poliţişti fiind învinuit de privaţiune ilegală de libertate, însă nu-şi recunoaşte vina. Bărbatul a mai fost anterior judecat pentru fapte similare, dar şi pentru viol.

"Se bănuieşte că a privat de libertate minora de 17 ani şi a ţinut-o într-o încăpere a unei cazangerii a unei saune din oraşul Teleneşti. Împreună cu psihologii, victima urmează să fie audiată pentru a constata toate circumstanţele în care a fost comisă această infracţiune", a spus procurorul Procuratura raionului Teleneşti, Vasile Ciubotaru.

Potrivit procurorului, fata urmează să fie supusă şi expertizei medico-legale pentru a vedea dacă a fost sau nu violată. Oamenii care lucrează în preajmă au spus că nu ştiu nimic despre cele întâmplate.

Şefa Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţia Familie din Teleneşti spune că minora provine dintr-o familie defavorizată.

"Fetiţa a mai avut anterior problema chiar la instituţia de învăţământ. După ce a terminat nouă clase nu şi-a prelungit studiile în altă instituţie. Urmează ca fetiţa să fie plasată într-un centru unde ar putea să beneficieze de asistenţă psihologică", a afirmat şefa Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţia Familiei, Angela Sîrbu.

Dacă i se va demonstra vinovăţia, bărbatul riscă până la 7 ani de puşcărie.

Lasă un comentariu