O casă din satul Cimișeni a fost spartă de hoţi. Câțiva indivizi au furat 240.000 de lei, ascunşi în două fotolii din locuință

Embed:

O casă din satul Cimişeni, raionul Criuleni, a fost spartă de hoţi. Indivizii au furat peste 240 de mii de lei, care erau ascunşi în două fotolii. Făptaşii au pătruns în locuinţă, ieri, ziua în amiaza mare, în timp ce proprietara era la muncă.

Fiul femeii spune că este a treia oară când hoţii îi lasă fără bani şi presupun că în toate cazurile ar fi implicaţi aceiaşi autori.

Proprietara casei este contabil la o Asociație de Economii şi Împrumut din localitate şi se afla la serviciu când hoţii i-au prădat locuinţa. Când s-a întors seara acasă, a descoperit că toţi banii pe care a reuşit să-i adune până acum au fost furaţi.

Fiul femeii susţine că indivizii au încercat să le fure şi maşina din garaj.

Tânărul presupune că furtul ar fi legat de activitatea profesională a mamei sale, iar, cel mai probabil, hoţii ar fi crezut că banii din Asociația în care femeia munceşte sunt păstraţi în casa lor. El a infirmat, însă, acest lucru şi a declarat că o parte din suma furată i-ar aparţine lui.

Vecinii familiei sunt şi ei îngrijoraţi de situaţie.

Sătenii din Cimişeni afirmă că furturi se produc tot mai des în localitatea lor şi spun că stau cu frica-n sân.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, dar nu are, deocamdată, suspecţi.

Dacă vor fi identificaţi şi reţinuţi, făptaşii riscă puşcărie.

Lasă un comentariu