O femeie a fost lovită pe o trecerere de pietoni. Şoferul a vrut să evite limitatoarele de viteză

Embed:

O femeie, în vârstă de 57 de ani, a ajuns, astăzi, la spital, după ce a fost accidentată de un automobil, în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din sectorul Buiucani al Capitalei.

Potrivit martorilor, şoferul maşinii a intrat pe contrasens, pentru că a încercat să evite limitatoarele de viteză şi nu a observat pietonul. Acum, bărbatul riscă să se aleagă cu un dosar penal.

Accidentul s-a produs dimineața, pe strada Vasile Lupu. Soţul victimei spune că femeia s-a pornit la magazin, dar a ajuns la spital.

"De pe zebră a aruncat-o încoace. Iată uitați-vă unde s-a pălit cu capul. Eu eram la piață. M-a sunat că a pălit-o. Soția m-a sunat și eu am fugit. Iată mi-am lăsat, am aruncat roșiile și ce mai aveam de la piață", a spus soțul victimei Gicu Grămadă.

Șoferul maşinii recunoaște că a intrat pe contrasens, pentru a evita limitatoarele de viteză, şi spune că nu ar fi observat femeia.

Un alt accident grav s-a produs, astăzi, pe strada Cornului din acelaşi sector. Şoferul unui camion a lovit un bărbat chiar pe trotuar, unde a ajuns după ce a încercat să evite impactul cu un automobil. Pietonul a fost transportat în stare gravă la spital. 

Sub roţile camionului era cât pe ce să ajungă şi această femeie, care mergea în spatele victimei.

Ambele cazuri sunt cercetate de poliție, iar şoferii riscă dosare penale

Lasă un comentariu