O femeie din Capitală a ajuns la spital cu răni grave la picioare, după ce a fost târâtă câţiva metri pe asfalt de un troleibuz

Embed:

O femeie, în vârstă de 63 de ani, din Capitală a ajuns la spital cu răni grave la picioare, după ce a fost târâtă câţiva metri pe asfalt de un troleibuz de pe linia numărul trei.

Incidentul s-a produs în această după-amiază, la o staţie de pe strada Visarion Belinschi din sectorul Buiucani. Potrivit poliţiei, geanta victimei ar fi fost prinsă de uşile troleibuzului, după ce pasagera a coborât.

Femeia a fost internată în Secția Reanimare a Spitalului de Urgenţă. 

"A fost adusă la spital cu plăgi masive scalpante la ambele picioare, la coapse și la gambe. La moment, se află la secția de reanimare pentru stabilizare. Ea este conștientă, vorbește. A fost în șoc post traumatic, bineînțeles", a spus purtătorul de cuvânt, Institutul de Medicină Urgentă, Petru Craveț.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul.

"Dacă leziunile vor fi ușoare, șoferul riscă să se aleagă cu o amendă în valoare de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare. Iar dacă leziunile vor fi medii sau grave, deja va fi cercetat penal", a menționat ofiţerul de presă, Poliţia Capitalei, Natalia Stati.

Pe durata anchetei, șoferul troleibuzului implicat în accident a fost suspendat din funcție.

"Este un șofer cu experiență de aproximativ opt ani de zile, în care a fost la volan.Transportul public este transport cu pericol sporit. Noi cunoaștem aceste chestiuni și de aceea, instruirea șoferilor este deosebită", a afirmat şeful Î.M. Regia Transport Electric Chişinău, Gheorghe Morgoci.

Un caz similar a avut loc în Chişinău acum un an. Un bătrân de 75 de ani a ajuns la spital, după ce a căzut dintr-un troleibuz de pe linia 25, care era arhiplin. Când a urcat, bărbatul a rămas cu un picior prins între uși. 

Lasă un comentariu