O lecţie de viaţă la emisiunea DA sau NU. Protagonista de aseară a game-show-ului are 11 copii, 31 de nepoţi şi opt strănepoţi

Embed:

O mamă eroină, care are 11 copii, 31 de nepoți și opt strănepoţi, a fost protagonista ediţiei de aseară a game-show-ului DA sau NU. Este vorba despre Nadejda Cernei din satul Rădoaia, raionul Sîngerei.

Femeia, în vârstă de 70 de ani, a venit în platoul PRIME cu o parte dintre copiii şi nepoţii săi, iar acasă a plecat cu peste 17 mii de lei. 

După ce l-a născut pe cel de-al 10-lea copil, mătuşa Nadejda a primit disctincţia Steaua de Aur, oferită pentru faptul că este mamă - eroină. Câţiva ani mai târziu, pe când avea doar 45 de ani, femeia a rămas, însă, văduvă cu 11 copii. Deşi recunoaşte că nu i-a fost deloc uşor, Nadejda Cernei spune că nu a avut timp să lase mâinile jos, aşa că a muncit din greu atât în câmp, cât şi pe lângă casă.

"Aşa Dumnezeu mi-a ajutat şi i-am crescut. Mai cu beţişorul, mai cu binişorul, dar au făcut tot ce trebuie. Ne duceam la deal, veneam acasă, lucram, am îngrămădit", a spus mama, Nadejda Cernei.

Femeia spune că cel mai mare merit al ei este faptul că şi-a învăţat copiii să fie prietenoşi şi să se ajute între ei. Câţiva dintre membrii familiei sale au venit la emisiune să o susţină şi au stat în locul fetelor cu serviete.

Nadejda Cernei a ales să joace cu servieta numărul 14. Cea mai mare ofertă din partea bancherului, în sumă de 17 mii 500 de lei, a venit la finalul emisiunii, iar mătuşa Nadejada împreună cu nepoţii şi copiii ei au decis să ia banii. Daca mergea, însă, până la capăt, pleca acasă cu 50 de mii de lei.

Emisiunea DA sau NU poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, începând cu ora 20:00, la PRIME.

Lasă un comentariu