O nouă foaie de parcurs. Guvernul şi Parlamentul îşi vor uni eforturile pentru îmbunătăţirea situaţiei în şapte domenii prioritare

Embed:

Parlamentul şi Guvernul îşi vor uni eforturile pentru îmbunătăţirea situaţiei în şapte domenii prioritare. Printre acţiunile comune se numără lupta împotriva corupţiei şi atragerea investiţiilor. Sunt prevederile celei de a două foi de parcurs care urmează să fie implementată până la sfârşitul anului. Anunţul a fost făcut de şeful Legislativului, Andrian Candu, după şedinţa de lucru a Partidului Democrat din Moldova.

"Este un document care prevede peste 50 de acţiuni în şapte domenii importante: de la reforma administraţiei publice până la mediul de afaceri, drepturile omului, sectorul financiar-bancar. O serie importantă de acţiuni şi realizări pe care ni le propunem noi", a spus preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Andrian Candu a mai spus că documentul va fi definitivat, astăzi, la şedinţa Coaliţiei de guvernare. Preşedintele Parlamentului a precizat că foaia de parcurs de anul trecut este implementată în proporţie de peste 95 la sută. 

Lasă un comentariu