O nouă producţie televizată marca PRIME TV. Emisiunea VORBEȘTE MOLDOVA, din 13 noiembrie la PRIME

Embed:

O nouă producţie televizată marca PRIME TV va fi lansată săptămâna viitoare. Este vorba despre VORBEȘTE MOLDOVA, un talk-show cu personaje reale și întâmplări care par incredibile, dar sunt adevărate. Emisiunea prezentată de Natalia Cheptene va fi difuzată de luni până vineri la ora 19:00 şi va aduce în prim plan istorii de viaţă pline de emoţii, iubire, trădare şi de dezamăgire.

Emoţiile ating cote maxime aici în culisele noii emisiuni marca PRIME TV. Primii invitaţi au venit deja pe platoul de filmare. Poveştile lor emoţionante vă vor tine cu sufletul la gură. Realizatorii emisiunii spun că au muncit mult pentru ca produsul sa fie pe placul tuturor telespectatorilor.

În platou sunt invitaţi 5-6 eroi şi câţiva experţi, care încearcă să-i ajute să depăşească situaţia dificilă în care s-au pomenit. Prima emisiune va fi una cu nervii întinşi la maxim. 

Reporterul care a muncit la scenariul primei emisiuni spune că misiunea sa a fost pe cât de interesantă, pe atât de dificilă.

"Să găseşti tema, să găseşti personajele şi protagoniştii, să mergi să îi filmezi, să îi convingi să vină în studiou, pentru că lumea lumea noastră este înhibată, lumea noastră se teme să vorbească, să nu se facă de râs, ce o să zică vecinii şi aşa mai departe. Dar am avut şi avem în continuare o echipă bună, sperăm să fim şi mai mulţi şi mai buni", a spus reporterul Ileana Rusu.

Iar prezentatoarea emisiunii VORBEȘTE MOLDOVA, Natalia Cheptene, ne-a mărturisit că trăieşte zilnic o experienţă frumoasă pe platoul de filmare.

"Mă bucură faptul că o să cunosc în acest platou oameni atât de diferiţi, din diferite categorii sociale, de diferite profesii, de diferite, de diferite poziţii şi principii. Este extrem de interesant", a afirmat prezentatoarea emisiunii Vorbeşte Moldova, Natalia Cheptene.

Talk-showul VORBEȘTE MOLDOVA va putea fi urmărit de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la PRIME TV.

Lasă un comentariu