O scară a unui bloc de locuit din Federația Rusă s-a prăbușit. Trei oameni au decedat, iar alţi doi au fost răniţi

Embed:

Trei oameni au murit, iar alţi doi au fost răniţi, după ce o parte a unui bloc de locuit cu nouă etaje din oraşul Ijevsk, regiunea Udmurtia a Federaţiei Ruse s-a prăbuşit. Clădirea a cedat, la ora 16:48, ora locală, în urma unei explozii puternice care ar fi fost provocată de o scurgere de gaze. 

De sub dărâmături se mai aud strigăte de ajutor, iar autorităţile estimează că cel puţin şase oameni mai sunt  în viaţă. 

În scara blocului care s-a prăbuşit locuiau 98 de oameni, dar, deocamdată, nu se ştie câţi dintre ei erau acasă. Pentru a evita o altă tragedie, forţele de ordine au evacuat peste 500 de oameni care locuiau în apropiere. Clădirea a fost construită în 1990. 

Incidente similare au loc des în Rusia. În luna mai, o explozie puternică s-a produs în scara unui bloc locativ din regiunea Volgograd. Atunci, o parte a clădirii s-a prăbuşit, iar ca urmare, doi oameni au murit. 

Iar în februarie 2012, scara unui bloc cu nouă etaje din oraşul Astrahan s-a surpat, tot din cauza unei explozii provocate de o scurgere de gaze. Atunci, 11 oameni şi-au pierdut viaţa. 

Lasă un comentariu