O sută de fani moldoveni asistă la meciul dintre Steaua Bucureşti şi Lazio Roma din Liga Europa

Embed:

Aproape o sută de fani moldoveni vor asista în această seară la meciul dintre Steaua Bucureşti şi Lazio Roma din Liga Europa, care va fi transmis la Canal 3 de la ora 22:00. 

Steaua nu a eliminat niciodată în istorie o echipă italiană. Steliştii pot însă profita de perioada nefastă a celor de la Lazio, care vin după trei înfrângeri consecutive în Campionatul Italiei. 

"Au fost rezultate negative, am discutat, am analizat. Acum vrem să încheiem această serie. Vom avea o partidă importantă cu o echipă bună, cu fotbaliști rapizi", a spus antrenorul Lazio Roma, Simone Inzaghe.

"Trebuie să avem o echipă compactă și să fim concentrați. Să nu uităm că peste o săptămână este programat meciul retur, iar dacă vom reuși să obținem aici un rezultat favorabil, atunci vor crește șansele la calificare", a zis mijlocaşul Lazio Roma, Lucas Leiva.

Formația italiană a renunțat la antrenamentul oficial pe Arena Națională înaintea partidei. Fotbaliștii doar s-au plimbat pe gazonul celui mai mare stadion din România.

Partida Steaua - Lazio Roma se va disputa în această seară cu începere de la ora 22:00 și va fi transmisă în direct de Canal 3. 

 

Lasă un comentariu