O sută de zile de când a devenit primar interimar al municipiului Chişinău. Silvia Radu a vorbit despre reuşitele sale

S-au împlinit o sută de zile de când Silvia Radu a devenit primar interimar al municipiului Chişinău. Cu acest prilej, funcționara a postat un filmuleţ pe o reţea de socializare, în care a vorbit despre reuşitele sale şi despre starea în care se afla Capitala înainte de învestirea sa.

"M-am apucat să fac ordine şi să introduc disciplină. Am început cu măsurile de transparenţă. Totul este la vedere. Puteţi verifica pe ce se cheltuie banii dumneavoastră. Ne-am apucat să rezolvăm lucruri concrete. Facem ce nu s-a făcut în ultimii ani", a declarat primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

Printre acţiunile întreprinse de Silvia Radu se numără evacuarea mormanelor de zăpadă adunate pe principalele străzi din Capitală, lucru apreciat de şoferi şi pietoni.

După ce a devenit edil interimar al Capitalei, Silvia Radu a semnat o dispoziţie privind demiterea şefului interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație, Oleg Poiată și a șeful interimar al Direcției Educație, Alexandru Fleaș, pentru că nu şi-ar fi făcut bine lucrul. Oleg Poiată a fost acuzat de faptul că nu şi-a îndeplinit o serie de obligaţii. Drumurile nu ar fi fost marcate şi nu ar fi fost pregătite corespunzător pentru sezonul de iarnă. La rândul lui, Alexandru Fleaş a fost demis din cauza neregulilor semnalate în ceea ce priveşte alimentaţia copiilor de la Grădiniţa nr. 157.

Locuitorii Capitalei spun că sunt mulțumiți de activitatea edilului interimar. 

Silvia Radu a devenit primar interimar în data de şase noiembrie 2017, după ce Nistor Grozavu şi-a dat demisia.

Lasă un comentariu