Odihnă înainte de protest. Cât membrii "DA" cheamă lumea la protest, Năstase pescuieşte

În timp ce membrii Partidului "Demnitate şi Adevăr" încearcă să adune oameni pentru un protest, programat pentru ziua de mâine, liderul formaţiunii, Andrei Năstase, pescuieşte. El a fost surprins cu undiţa în mână alături de alţi fruntaşi ai partidului. Imaginile video cu odihna lui Năstase au fost publicate de site-ul politics.md. 

Liderul "DA", Andrei Năstase, alături de un alt fruntaş al formaţiunii - Alexandru Machedon, prinde pește, în satul Grebleşti din raionul Strășeni. Asta în timp ce membrii partidului se chinuie să cheme oamenii la protest. Eforturile lor par să nu aducă, însă, rezultate. Printre cei care vor lipsi de la manifestație se numără şi unul dintre cei mai înflăcărați protestatari, fostul consilier al ex-premierului Vlad Filat, Dumitru Alaiba.

Reprezentanţi ai partidelor din opoziție intenționează să protesteze, mâine, față de dreptul cetățenilor de a-și alege deputații. Ei critică adoptarea votului mixt și încearcă, deocamdată nereușit, să mobilizeze cetăţenii la proteste.

Lasă un comentariu