Ofertă generoasă. Fabricile de confecţii au o gamă mare de uniforme şcolare

Embed:

Fabricile şi întreprinderile de confecţii din Moldova se întrec în modele de uniforme şcolare. Oferta este generoasă, iar părinţii pot alege costume potrivite atât din magazine, cât şi din pieţe. Cumpărătorii susţin însă că preţurile sunt piperate, iar garderoba de şcoală pentru un copil îi costa minim trei mii de lei. 

Muncitorii de la o fabrică din Capitală lucrează de zor pentru a reuşi să producă cât mai multe ţinute pentru eleve.

"Colecţia de şcoală la noi e mai bogată şi ne-am străduit şi am pus multă dragoste. Am ales cele mai rafinate stofe. Am scos tiparul celor mai frumoase bluziţe, celor mai drăguţe rochiţe, chiar şi năstureii i-am ales şi sunt cei mai drăguţi", a spus reprezentantul fabricii, Elena Carp.

Unele companii cos doar uniforme şcolare la comandă. Cel mai mare lot va fi livrat unui liceu din raionul Glodeni unde îşi fac studiile peste 600 de copii. Un set îi va costa pe părinţi 800 de lei.

"Pentru ciclul gimnazial avem difeite feluri de fustiţe, sunt cele semisoare, cu pliuri şi fustiţe creion. Avem şi la pantalon diferite modele, ceea ce ţine de băieţei este un model care este clasic şi avem şi modelul de tip jeans", a declarat reprezentantul unei companii de confecţii, Jana Grosu.

Şi magazinele şi-au umplut rafturile cu uniforme şcolare. 

Părinţii spun că ţinutele pentru şcoală sunt costisitoare. Maria a plătit 3000 de lei pentru un costum şi o pereche de pantofi.

Preţurile pentru costume pornesc de la 600 de lei, pentru o cămaşă de la 200 de lei, iar o rochie costă în medie 500 de lei. 

Lasă un comentariu