Oferte atractive. În ajun de Sfântul Valentin, comercianţii fac reduceri mari

Embed:

Sfântul Valentin vine cu reduceri. În ajun de 14 februarie, vânzătorii se întrec în oferte atractive. Unii comercianţi propun reduceri de 70 la sută, iar alții oferă două cadouri la preț de unul. 

Nu doar centrele comerciale, dar și cabinetele cosmetologice au oferte atractive pentru îndrăgostiți. De exemplu, dacă vii la o clinică de înfrumusețare din Capitală împreună cu persoana iubită, beneficiezi de o reducere. De ofertă a profitat și interpreta Katalina Rusu, care și-a adus prietenul la cosmetolog. 

"M-a surprins foarte mult, m-a luat pe neașteptat și cu siguranță, îi fac și eu o provocare. Recomand, evident că sunt beneficii pentru aspect, respectiv mai practic asemenea curățiri faciale, sunt recomandate două pe parcursul unui an", a spus locuitorul Capitalei, Andrei Croitoru.

Katalina Rusu spune că s-a gândit mult cum l-ar putea surprinde pe iubitul ei în acest an și crede că a făcut alegerea perfectă.

Cosmetologii spun că în această perioadă, sunt tot mai solicitați.  

Pentru a nu da greș în alegerea pe care o fac, bărbații le pot oferi femeilor cadouri mai puțin inedite, dar practice. De exemplu, în magazinele de produse cosmetice se fac reduceri la parfumuri.

Iar un alt magazin oferă două ceasuri la preț de unul. Unele dintre ele ajung să coste și o sută de mii de lei.

Ofertele sunt valabile până la sfârșitul lunii februarie.

Lasă un comentariu