OLYMPIC ECOFEST. Evenimentul promovează modul sănătos de viaţă

Embed:

Câteva mii de persoane care susţin şi promovează modul sănătos de viaţă şi-au dat astăzi întâlnire în parcul Valea Morilor din Capitală unde a fost organizată a treia ediţie a competiţiei Olympic EcoFest.

Participanţii s-au întrecut la alergări pe distanţe lungi, au făcut scrimă, ciclism şi şi-au demonstrat inteligenţa la dame. Un adept al sportului, preşedintele Parlamentului Andrian Candu nu a putut lipsi de la eveniment. Spicherul a venit la competiţie însoţit de unul dintre fiii săi.  

Andrian Candu a decis să susţină echipa copiilor şi le-a dat o mână de ajutor la tras odgonul.  Împreună cu fiul său Daniel, spicherul a mai alergat în jurul lacului Valea Morilor.

"Evenimentul îmi pare foarte bun, fiindcă sunt foarte multe probe. Este un mare interes din partea copiiilor şi a tinerei generaţiei. Am văzut şi probele pe apă, şah, dame, scrimă", a menționat preşedintele Parlamentului Andrian Candu.

"A fost foarte bine, mi-a plăcut foarte tare, de acea am alergat până la urmă cercul ca să mă opresc lam plajă. Sper să fie la fel de bine şi anul viitor", a spus fiul preşedintelui Parlamentului, Daniel Candu.

Participanţii au concurat în cadrul mai multe probe sportive precum caiac-canoe, ciclism sau taekwondo.

"Pentru noi este o şansă să practicăm sportul nostru, să arătăm poporului că acest gen de sport este frumos, este o artă", a zis luptător taekwondo, Vadim Dimitrov.

"La fiecare campionat mergem cu gândul ca să fie cât mai mulţi elevi. Este un gen de sport spectaculos, destul de bun pentru sănătate", a precizat canotorul Stanislav Onofraș.

"Toate activităţile care le întreprind federaţiile naţionale, Comitetul Olimpic şi ministerul sunt dedicate promovării sportului şi modului sănătos de viaţă a tinerii generaţiei", a afirmat preşedintele CNOS, Nicolae Juravschi.

Lasă un comentariu