Optimism debordant. Sergiu Dadu susţine că Sheriff poate învinge FC Copenhaga

Embed:

Optimism mare înaintea meciului Sheriff Tiraspol - FC Copenhaga din Liga Europa care va fi joia viitoare la Canal 3. Fostul atacant al grupării tiraspolene, Sergiu Dadu susţine că echipa noastră poate învinge campioana Danemarcei. În prima etapă, Sheriff a încheiat la egalitate scor 0 la 0 partida din deplasare cu cehii de la FC Zlin.

Fostul fotbalist al echipei Sheriff Tiraspol, Sergiu Dadu, susţine că tiraspolenii au şanse bune să obţină victoria în meciul cu FC Copenhaga din Liga Europa. Dadu, care activează în prezent ca agent de fotbaliști, afirmă că "viespile" nu trebuie să aibă frica de campioana Danemarcei. 

"Echipa este mobilă. Are jucători tehnici și rapizi în faţă. În spate sunt jucătorii naţionalei, care joacă în apărare. MUSCA Depinde cum antrenorul face tactica de joc şi cum pune pe jucători, asta deja depinde de ei", remarcat fostul atacant al grupării tiraspolene, Sergiu Dadu.

În cariera sa, Sergiu Dadu a jucat pentru clubul danez Midtjylland şi cunoaşte bine stilul de joc prestat de formaţiile scandinave. 

"În jumătatea lor trebuie să facă presing ca să nu permită adversarului să organizeze un atac elaborat care poate să prezinte pericol pentru poarta Sheriff-ului", a mai adăugat fostul atacant al grupării tiraspolene, Sergiu Dadu.

Partida dintre Sheriff şi FC Copenhaga va avea loc la Tiraspol pe 28 septembrie şi va transmisa în direct de Canal 3, de la ora 22:00.

Lasă un comentariu