Ore numărate până La bătălie. Meciul dintre Sheriff Tiraspol şi Lokomotiv începe la 22:00

Embed:

24 de partide se vor disputa în această seară, în Liga Europei, iar ţara noastră va fi reprezentată de Sheriff Tiraspol. Campioana Moldovei va juca cu Lokomotiv Moscova, unul dintre cele mai populare cluburi din Federaţia Rusă.

Meciul va începe la ora 22:00 şi va fi transmis în direct de CANAL 3. Aseară, cele două cluburi au efectuat antrenamente oficiale şi au făcut declaraţii înainte de confruntare.

Sheriff Tiraspol a ajuns pentru a patra oară în grupele Ligii Europei. După două etape disputate în actualul sezon, are două puncte, niciun gol marcat şi niciunul primit.

Sheriff Tiraspol se află în faţa celui mai important meci din acest an. Campioana Moldovei o va întâlni pe Lokomotiv Moscova, o echipă mult mai valoroasă, una cu nume grele în fotbalul european şi o echipă care este antrenată de un antrenor legendar din Rusia, Iuri Siomin. Chiar şi aşa, Sheriff este încrezătoare ca va face un meci mare cu Lokomotiv Moscova.

"Vom face tot ce ne stă în puteri pentru a învinge. Jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri şi asta este foarte important. Lokomotiv este o echipă foarte puternică, care evoluează într-un campionat puternic. În acelaşi timp, este o echipă cu jucători buni din punct de vedere fizic şi talentaţi în ofensivă", a spus antrenorul Sheriff Tiraspol, Roberto Bordin.

"Ne aşteaptă un meci interesant, cu un adversar foarte puternic. Vrem să demonstrăm că avem şi noi o echipă puternică, talentată, aşa cum am făcut-o la meciul precedent. Vom încerca să jucăm cât mai bine şi, bineînţeles, să învingem", a menționat căpitanul Sheriff Tiraspol, Mateo Susic.

FC Lokomotiv este favorită la casele de pariuri, însă antrenorul moscoviţilor susţine că nu îşi va subestima adversarul.

"Clubul Sheriff merită respectul nostru. În ultimii 20 de ani, această echipă cucereşte titlul mai mereu în Moldova. Sheriff se apără bine. Sheriff atacă bine. Cu unele echipe joacă defensiv, iar cu altele ofensiv. În campionatul Moldovei, prestează un joc ofensiv", a precizat antrenorul FC Lokomotiv Moscova, Iurii Siomin.

FC Lokomotiv a venit la Tiraspol cu toate vedetele, iar pericolul numărul unu pentru Sheriff este Eder, portughezul care a marcat singurul gol în finala Campionatului European de anul trecut şi i-a adus titlul continental naţionalei lusitane. 

În acelaşi timp, campioana Moldovei trebuie să-i închidă calea spre poartă şi lui Manuel Fernandes, cel care a marcat de trei ori împotriva lui FC Zlin în etapa trecută.

Meciul de foc dintre Sheriff Tiraspol şi Lokomotiv Moscova se va disputa în această seară şi va fi transmis în direct la Canal 3, începând cu ora 22:00.

Lasă un comentariu