Pavel Filip: Prioritatea numărul este siguranța cetățenilor

Embed:

"Este un moment dificil pentru toți ceea ce se petrece. Prioritatea numărul este siguranța cetățenilor. Astăzi în această celula de criză intituită a fost implicată și armata. Drumurile naționale sunt deblocate, rămân a fi deblocate drumurile raionale. Este inclusă toata tehnica Armatei Naționale, dar și a Pompierilior și Serviciul Situații Excepționale. La ședința de la ora 13:00 vom discuta care este situația de moment. Deciziile se iau permanent. Am rugat cei de la Armata Națională să intervină cu unități speciale, acolo unde nu pot ajunge ambulanțele obișnuite. Suntem în relații cu partenerii externi. Va fi efectuată o evaluare și vom avea nevoie de ajutorul partenerilor externi după efectuarea evaluării", a declarat în exclusivitate pantru PRIME TV prim-ministrul, Pavel Filip.

Reamintim că este a doua zi de viscol, în luna aprilie, în Moldova, iar premierul Pavel Filip a cerut să fie instituită stare de urgență și a fost solicitat ajutorul armatei.

Capitala este paralizată. Troleibuzele nu circulă, iar niciunul dintre cele trei parcuri de troleibuze nu a putut scoate mașinile pe trasee.

Lasă un comentariu