PDM are noi membri. 14 deputaţi din Platforma Social-Democrată au aderat la fracţiune

Embed:

14 deputaţi, membri ai platformei social-democrate "Pentru Moldova", au aderat la Partidul Democrat, pentru că vor să contribuie la modernizarea ţării. Anunţul a fost făcut, în această dimineaţă, de către preşedintele fracţiunii PDM, Marian Lupu, în cadrul unui briefing de presă.

Printre deputaţii care au aderat la PDM este Violeta Ivanov. Ea afirmă că ţara noastră are nevoie de o guvernare stabilă, care să continue reformele.

"O guvernare care va depăși conflictele interne și se va concentra în definitiv pe soluționarea problememlor concrete ale cetățenilor. Grupul deputaților din platforma social-democrată, a decis să adere la fracțiunea Partidului Democrat", a spus membrul fracţiunii PDM, Violeta Ivanov.

Marian Lupu a declarat că noua componenţă a grupului legislativ al Partidului Democrat va contribui la consolidarea sprijinului pentru implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

"A fost în unanimitate adoptată decizia, de a accepta decizia colegilor din platform social-democrată de aderare a 14 deputaţi la fracţiunea PDM. Mulţumesc colegilor pentru acest pas care va duce la consolidarea majorităţii parlamentare, stabilităţii în parlament, sprijinului pentru Guvern", a afirmat preşedintele fracţiunii PDM, Marian Lupu.

Fracţiunea PDM este reprezentată de 34 de deputaţi şi este cea mai mare din Parlament.

Lasă un comentariu