Pedofilul a fost reţinut. Individul care a agresat sexual doi copii într-un lift dintr-un bloc din Bucureşti este un angajat al Poliţiei Rutiere române

Embed:

Pedofilul care a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce agresează sexual doi copii într-un lift dintr-un bloc din Bucureşti a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi un angajat al Poliţiei Rutiere române. Individul, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat, după ce a fost recunoscut de colegii săi de serviciu.

Presa de peste Prut scrie că individul este fost jandarm şi lucrează, în prezent, în cadrul Poliţiei Rutiere române, unde este şoferul unui şef de serviciu. Superiorii săi sunt şocaţi de acţiunile bărbatului.

"Suntem practic toţi năuciţi, eu nu credeam că putem avea în rândul nostru pedofili, să mă ierte Dumnezeu, a spus preşedintele Sindicatului român al Poliţiştilor, Dumitru Coarnă.

"Anchetatorii români susţin că, în timpul audierilor, bărbatul şi-a recunoscut vina. Mama celor doi copii agresaţi de individ spune că fraţii au suferit o traumă psihologică puternică.

"Copiii sunt bine. Băiatul a rămas traumatizat şi încă este traumatizat. Nu vrea să iasă afară, nu vrea să facă nimic decât să stea în casă", a zis mama copiilor.

Incidentul a avut loc pe 5 ianuarie. Potrivit presei de peste Prut, cei doi fraţi, o fetiţă de cinci ani şi un băiat de nouă ani, au plecat singuri de acasă la o prietenă de familie, în timp ce mama lor era internată în spital. După ce au intrat în lift, copiii au fost urmaţi de un necunoscut care i-a pipăit, sărutat şi îmbrăţişat. Când au scăpat, fraţii i-au povestit totul tatălui lor, care a depus o plângere la poliţie.

Presa română mai scrie că, după ce pedofilul a fost reţinut, anchetatorii au prelevat probe ADN, care au arătat că individul ar fi autorul unui viol comis asupra unei minore, acum doi ani, şi ar mai fi comis perversiuni sexuale împotriva altei minore, în 2009. Bărbatul este căsătorit şi are doi copii.

Lasă un comentariu