Pericolul de pe drumuri. Un microbuz care transporta elevi s-a răsturnat la Șodănești

Embed:

Un microbuz cu 18 persoane la bord, majoritatea elevi, s-a răsturnat, în această dimineaţă, în preajma satului Olișcani, din raionul Şoldăneşti. Din fericire, toţi pasagerii au scăpat cu răni uşoare. Potrivit poliţiei, microbuzul se îndrepta din Edineţ spre mănăstirea Saharna şi ar fi derapat de pe şosea, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Pasagerii şi şoferul au fost ajutaţi de către poliţiştii de patrulare, care i-au transportat la Inspectoratul de Poliţie din Şoldăneşti, unde le-au oferit mâncare şi ceai. Astăzi, peste 500 de poliţişti din ţară au fost mobilizaţi pentru a acorda ajutor şoferilor care rămân blocaţi în nămeţi.

"Inspectoratul Naţional de Patrulare a implicat în serviciu absolut tot efectivul. O sută de procente suntem pe trasee, suntem în ajutorul persoanelor pentru ca să acordăm ajutor tuturor persoanelor. Totodată, recomandăm tuturor şoferilor să aibă cu ei lanţuri, lopeţi şi material antiderapant în cazul în care se deplasează pe un drum lung. Rugămintea noastră este ca toţi şoferii, toţi participanţii la trafic să stea acasă, să nu se deplaseze pe trasee", a spus specialistul principal, INP, Adrian Gavdiuc.

Lasă un comentariu