Peru, sub ape. 62 de oameni au murit din cauza inundaţiilor

Embed:

Peru se confruntă cu inundații puternice. Mai multe imagini şocante fac înconjorul lumii. O femeie a scăpat ca prin minune de moarte după ce a fost luată de viitură. Întreaga scenă a fost suprinsă de un martor într-o suburbie a capitalei Lima.

În imagini abia se observă silueta femeii, care este complet acoperită de noroi. Ea a reușit să scape cu viață din viitura care a smuls tot ce i-a stat în cale. Femeia a fost transportată la spital, unde acum se recuperează.

La fel de norocoasă a fost şi o bovină care a ajuns în siguranţă pe mal. Potrivit ultimului bilanţ al inundaţiilor din Peru, 62 de oameni au murit, 11 sunt daţi dispăruți, iar peste 12 mii de case sunt distruse.

Ploile puternice nu contenesc din luna februarie, iar oamenii sunt disperați, mai ales că meteorologii au anunțat precipitații masive și în următoarele săptămâni. Trupe militare au fost trimise în zonă pentru a ajuta la evacuarea oamenilor. Potrivit autorităților peruene, acesta este cel mai mare dezastru natural din ultimele decenii.


Lasă un comentariu