Peste 20 de foşti şi actuali funcționari din Criuleni au primit diplome pentru munca depusă

Embed:

În premieră, peste 20 de foşti şi actuali preşedinţi de raion, vicepreşedinţi, primari şi consilieri locali din Criuleni au primit diplome din partea Consiliului raional şi a Cancelariei de Stat. Evenimentul a avut scopul de a consolida echipa şi de a-i răsplăti pe funcţionarii cu experienţă pentru munca depusă.

Ion Crucovici a fost preşedintele raionului Criuleni între anii 1974-1980 şi are la activ peste 50 de ani de activitate în administraţia publică locală. Ieri, bărbatul a împlinit 80 de ani şi a fost felicitat de foştii săi colegi, care i-au înmânat o diplomă de gratitudine din partea Consiliului Raional. 

"Au fost succese, au fost şi neajunsuri, s-au făcut multe, dar se putea de făcut mai multe. Nu a fost vreme de pierdut. În raion la noi aşa ceva până când nu s-a făcut, cred că e un lucru bun şi trebuie de înmulţit lucrurile bune", a spus fostul preşedintele raionului Criuleni, Ion Crucovici.

A fost apreciat pentru activitatea sa şi consilierul Ion Semeniuc. Funcţionarul are o experienţă de peste 40 de ani în domeniu şi se poate lăuda cu 10 mandate consecutive de consilier.

"Este foarte plăcut că oamenii întotdeauna m-au ales, mi-au acordat încredere. În raion s-a format o echipă foarte bună, în ultima perioadă. Specialiştii care sunt acum în raion ne dau speranţe că vom avea un viitor mai bun", a menționat consilierul raional, Criuleni, Ion Semeniuc.

Alţi patru primari din raion s-au ales cu diplome din partea Guvernului. 

"Eu văd că lucrurile se schimbă spre bine şi susţin echipa Guvernului, susţin preşedintele raionului şi totdeauna menţionez că numai într-o bună înţelegere, într-o echipă puternică, în unitate, trebuie să muncim să scoatem ţărişoara din greutăţile care sunt acum", a precizat primarul satului Măgdăceşti, raionul Criuleni, Liuba Cojocaru.

"Diploma care a fost înmânată astăzi, pe care am primit-o din partea Cancelariei de Stat, nu este numai meritul meu, dar este meritul întregului colectiv", a zis primarul comunei Hruşova, raionul Criuleni, Parascovia Cotovici.

"Noi am găsit cu primarii formula de comunicare. Atunci când ei vin la mine cu o solicitare de acordare a unui sprijin financiar, eu întreb dacă asta e cea mai stringentă problemă din localitate. Chiar avem o comunicare foarte, foarte bună cu toţi 25 de primari", a afirmat preşedintele raionului Criuleni, Veaceslav Burlac.

Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei Autonomiei locale, care a avut loc pe întâi februarie. Aceasta a fost instituită în ţara noastră în anul 2012, printr-o hotărâre a Guvernului.

Lasă un comentariu