Petru Bogatu: Liderul PAS, Maia Sandu, îşi conduce partidul prin aberaţii

Embed:

Liderul PAS, Maia Sandu, îşi conduce partidul prin aberaţii. Declaraţia aparţine analistului politic Petru Bogatu şi a fost făcută în cadrul emisiunii Cronica lui Bogatu de la PRIME TV. Bogatu a făcut referinţă la faptul că Maia Sandu nu ştie cum să procedeze şi a trimis emailuri membrilor de partid pentru a stabili prin sondaj dacă PAS îl va susține pe  Andrei Năstase, liderul Formaţiunii Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr în alegeri sau nu.

"Vom stabili prin sondaje dacă ne căsătorim sau, eventual, dacă divorțăm. Sau dacă facem copii. Tot prin sondaje online am putea decide dacă le răspundem prin aceeași monedă vecinilor care de ieri nu ne mai spun „bună ziua”, deoarece anterior noi am hotărât, tot prin sondaj, să nu le restituim banii pe  care i-am împrumutat de la ei anul trecut. Veți spune că toate acestea sunt niște aberații. Și veți avea dreptate", a spus jurnalistul, analist politic, Petru Bogatu.

Petru Bogatu a mai declarat că această metodă de a conduce un partid este democratică, însă în acest caz, democraţia a fost împinsă până la absurd. Emisiunea Cronica lui Bogatu poate fi urmărită în fiecare sâmbătă seara, imediat după Primele Ştiri de la PRIME TV. 

Lasă un comentariu