Pilates în aer liber. Un antrenament a avut loc la Grădina Botanică

Lecţie de pilates în aer liber. Un antrenament deosebit a avut loc, astăzi, la Grădina Botanică din Capitală, unde doritorii au putut afla secretele acestui gen de sport, care cucereşte tot mai mult teren în ţara noastră. Participanţii şi-au tonifiat muşchii, fiind îndrumaţi de un specialist.

Lecţia în aer liber a fost organizată de Adela Gavrilenco, una dintre puţinii antrenori din ţara noastră care studiază acest gen de sport la Universitatea americană de pilates.  Instituţia a fost fondată de Lolita San Miguel, eleva lui Joseph Pilates, cel care a elaborat acest complex de exerciţii. 

"Este atât de integră şcoala, atât de puternică. În general, ce poate fi mai bun, decât să inveţi de la eleva fondatorului, avem o viaţă foarte stresantă, foarte sedentară. Eu doresc ca toată lume să se ocupe. Sistemul Pilates peste hotare este folosit în clinici, în aziluri de bătrâni, în alimentarea oamenilor după operaţii", a spus antrenorul Adela Gavrilenco/

Cei care practică pilates-ul spun că au simţit rezultate încă de la  primele antrenamente.

În ultima perioadă şi bărbaţii au început a simţi gustul acestui gen de sport.

În cluburile de fitness din ţară, preţul unui abonament, în care sunt incluse opt şedinţe de pilates, porneşte de la 400 de lei. 

Lasă un comentariu