Pomul de Crăciun din Centrul Capitalei va fi inaugurat în data de 1 decembrie, când va fi dat startul sărbătorilor de iarnă

Embed:

Pomul de Crăciun din Centrul Capitalei va fi inaugurat în data de 1 decembrie, când va fi dat startul sărbătorilor de iarnă. Iar în seara de Revelion, locuitorii şi oaspeţii Capitalei vor avea parte de un concert pe strada 31 august, organizat de Guvern, și de un concert în Piața Marii Adunări Naționale, organizat de Primărie.

"Manifestațiile de pe 31 august se finisează la orele 20:00 pe data de 31 decembrie și toți trec în Piața Marii Adunări Naționale. Tot programul care-l facem, la moment avem și situația financiară care o avem, și de fapt el va fi susținut de colectivele autohtone și interpreți autohtoni", specialist Direcţia Cultură Chişinău, Stela Mitriu.

Autoritățile locale au anunțat că în data de 25 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale vor fi organizat un program artistic de Crăciun. Totodată, din data de 26 decembrie până în data de 14 ianuarie aici vor avea loc mai multe matinee  și concerte pentru copii.

În acest an, municipalitatea a alocat 200 de mii de lei pentru amenajarea oraşului cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Lasă un comentariu