Porţia de adrenalină. O tură cu tiroliana costă între 80 şi 100 de lei

Embed:

Amatorii de senzaţii tari mai au o destinaţie unde pot primi o doză de adrenalină. La doar 30 de kilometri distanţă de Capitală a fost inaugurată o tiroliană.

Ideea îi aparţine unui tânăr de 25 de ani din Hânceşti. Pentru o tură cu tiroliana trebuie să scoateţi din buzunar între 80 şi 100 de lei. Colega mea Carolina Digori a făcut şi ea o călătorie. 

Cei care decid să urce pe tiroliană au parte de o călătorie pe funie pe o distanţă de 385 de metri cu o viteză de 45 de kilometri pe oră. 

Ideea de a aduce tiroliana îi aparţine lui Nicolae Cociu, un tânăr ambiţios de 25 de ani, care a decis să îşi uimească atât prietenii, cât şi locuitorii oraşului Hânceşti oferindu-le posibilitatea de a trăi senzaţii tari. 

"Prima dată în Italia în munţi am călătorit cu familia, cu fratele şi am văzut tiroliana, am încercat, mi-a plăcut foarte tare şi mi-am propus un scop, de ce să nu îl fac în oraşul natal", a spus antreprenorul, Nicolae Cociu.

Cel mai dificil a fost de găsit locul perfect pentru instalaţie.

"Am găsit-o pe aceasta, deoarece nu trebuie de tăiat copaci, este mai frumoasă şi aici distanţa este mai mare", a afirmat antreprenorul, Nicolae Cociu.

Pot călători cu tiroliana doar persoanele cu o greutate mai mare de 30 de kg.

Lasă un comentariu