Portugalia a pierdut cu 0:3, la penalty-uri meciul cu Chile. Cristiano Ronaldo a devenit tată de gemeni pe 8 iunie

Embed:

Campioana europeană, Portugalia a ratat calificarea în finala Cupei Confederaţiilor. În semifinale, lusitanii au pierdut cu 0 la 3 în faţa campioanei Americii de Sud, Chile dupa executarea loviturilor de la 11 metri. Chilienii vor juca în finală cu învingătoarea meciului Germania - Mexic, care se dispută în aceste minute. 

La finalul celor 90 de minute regulamentare de joc, scorul a fost egal 0 la 0, iar arbitrul a dictat două reprize de prelungiri. Chile, care este debutantă la Cupa Confederațiilor, a fost mai aproape de victorie.

În minutul 113, arbitrul le-a refuzat un penalty clar sud-americanilor, iar şase minute mai târziu, chilienii au avut și două bare, la aceeași fază, prin Vidal și Rodriguez.

La loviturile de la 11 metri, Portugalia a executat ca Dacia în meciul de aur cu Sheriff. Lusitanii au ratat primele trei penaltiuri, toate fiind apărate de portarul Claudio Bravo.

Chilienii au transformat fără emoţii loviturile de la 11 metri şi s-au impus cu scorul de 3 la 0. Cristiano Ronaldo, care n-a mai apucat să bată de la 11 metri, a fost scutit de finală mică şi a plecat acasă pentru a se întâlni cu copii săi. El devenit tată de gemeni pe data de 8 iunie.  

Conform presei portugheze, copiii lui Ronaldo, o fată și un băiat, se numesc Eva și Mateo. La fel ca în cazul primului său copil Cristiano Junior, născut în iunie 2010, vedeta de la Real Madrid ar fi recurs la o mamă purtătoare din Statele Unite.

Lasă un comentariu