Pregătirile pentru concertul programat pentru mâine seară la Nisporeni sunt în toi. Evenimentul va avea loc la ora 17:00

Embed:

Pregătirile pentru concertul programat pentru mâine seară la Nisporeni sunt în toi. Muncitorii au instalat astăzi scena pe care vor evolua interpreţi de la noi din ţară şi de peste Prut. Vizitatorii Târgului de Crăciun din oraş spun că abia aşteaptă să-i vadă pe artiştii preferaţi.

Organizatorii susţin că evenimentul de mâine va fi excepţional. 

Pe scenă vor evolua artişti autohtoni, dar şi interpreta din România Antonia şi formaţia 3 Sud-Est. Surpriza serii va fi evoluţia trupei Carla`s Dreams.

Copiii sunt nerăbdători să-i vadă pe artiştii preferaţi.

Pe scena de la Nisporeni vor urca şi artişti de muzică populară. Tot mâine va avea loc şi o paradă a măştilor. Seara va culmina cu un spectacol de artificii. Vizitatorii târgului se vor putea încălzi cu un pahar de vin fiert și vor primi gustări gratuite.

Copiii au avut parte de o distracţie pe cinste astăzi la Târgul de Crăciun. Organizatorii au mai instalat încă un tobogan.

Forfotă mare a fost şi la patinoar. 

Concertul va avea loc mâine, la ora 17:00. Târgul de Crăciun de la Nisporeni a fost organizat de Fundația lui Vlad Plahotniuc Edelweiss. Acesta va fi deschis pentru vizitatori până în data de 31 ianuarie.

Lasă un comentariu