Premieră în platoul emisiunii Prima Oră. Ludmila Bălan a lansat o piesă de dragoste de ziua de naştere a fiului ei, interpretul Dan Bălan

Embed:

Prezentatoarea TV, Ludmila Bălan a lansat o piesă de dragoste chiar de ziua de naştere a fiului ei, cunoscutului interpret Dan Bălan. Piesa a fost interpretată în premieră în platoul emisiunii Prima Oră de la PRIME.

"Am vrut să lansez această piesă nouă de ziua lui Dan, pentru că tot ce fac eu de ziua lui Dan e cu succes", a afirmat prezentatoarea TV, Ludmila Bălan.

Prezentatoarea a povestit despre copilăria, dar şi adolescenţa îndrăgitului interpret, care a împlinit astăzi 39 de ani.

"El de mic nu ştiu cum era foarte înţelept şi niciodată nu era capricios, pentru că înţelegea, asta se poate, asta nu se poate. - Acum, la maturitate, e capricios? - Nu este", a spus prezentatoarea TV, Ludmila Bălan.

Dan Balan este interpret, compozitor, producător, instrumentist şi textier dar şi fondatorul faimosului trio O-Zone. A câștigat numeroase premii internaționale din industria muzicală, printre care Echo Awards și MTV Video Music Awards. Interpretul este şi autorul hiturilor internaţionale Crazy Loop și Chica Bomb.

În prezent, Dan Bălan este stabilit la Londra.

Lasă un comentariu