Premieră la PRIME TV! Drama "Împarte cu mine din fericirea ta" va fi difuzată duminică începând cu ora 09:00

Embed:

Maternitatea surogat, între minune ştiinţifică pentru cuplurile infertile şi afacere profitabilă pentru mamele purtătoare. Această polemică marchează tot mai mult societatea modernă şi reprezintă un subiect controversat, abordat şi în cinematografie.

Subiectul stă la baza scenariului miniserialului "Împarte cu mine din fericirea ta", care va fi difuzat în premieră, la PRIME TV. Cele patru episoade ale dramei vor fi difuzate de postul nostru de televiziune în prima parte a zilei de duminică, începând cu ora 09:00. 

Maternitatea surogat este o provocare a naturiii sau o modalitate ce împarte şi altora din bucuria maternităţii? Cum poate femeia care a purtat sub inimă o nouă viaţă să se despartă liniştită de copilul născut şi să-l considere străin?

Cu aceste dileme se confruntă eroiii filmului, regizat de renumita Oxana Bairak din Ucraina.

Personajele încearcă să găsească răspunsuri împreună cu telespectatorii, pe parcursul celor patru episoade.

Drama covârşitoare, cu elemente de detectiv şi comedie lirică, pune în lumină dragostea, trădarea, bunătatea, dar şi bucuria maternităţii. Miniserialul "Împarte cu mine din fericirea ta" va fi difuzat integral la PRIME, în prima parte a zilei de duminică, începând cu ora 09:00.

Lasă un comentariu