Premierul Pavel Filip regretă decizia lui Alexandru Tănase de a demisiona din funcţia de ministru al Justiţiei

Embed:

Premierul Pavel Filip regretă decizia lui Alexandru Tănase de a demisiona din funcţia de ministru al Justiţiei, dar o respectă. Declaraţia a fost făcută în cadrul şedinţei de astăzi a Guvernului. Şeful Executivului i-a mulţumit lui Tănase pentru activitatea sa. 

"Trebuie să recunosc că personal regret foarte mult acest lucru pentru că este un profesionist şi în perioada scurtă pe care am avut-o de activitate împreună aici la Guvern, am constatat că poate face foarte mult pentru reforma acestui domeniu. Este o decizie pe care o respect. Acesta dacă vreţi a fost până la urmă un mod de a răspunde la aceste atacuri de denigrare împotriva sa. Eu ţin să-i mulţumesc foarte mult pentru activitate", a afirmat prim-ministrul, Pavel Filip.

Ministrul Justiției, Alexandru Tănase, și-a anunțat, ieri, demisia pe pagina sa de Facebook. El susţine că a luat această decizie în urma unei campanii de denigrare la adresa sa. Tănase a menționat că a acceptat fotoliul de ministru pentru a promova reforme în domeniul Justiţiei, dar nu pentru a se implica în activități politice și a deveni țintă electorală.

Alexandru Tănase a mai condus această instituţie între anii 2009-2011. Până în luna mai a anului trecut, el a fost președinte al Curții Constituționale. 

Lasă un comentariu